Bli med på lunsj-til-lunsj arrangementet «Treffpunkt Reiseliv», der vi skal bygge sterke nettverk og fremme tettere samarbeid innen reiselivsnæringen i Finnmark. Målet med arrangementet er å gjøre Finnmark til Norges mest bærekraftige reiselivsregion, og for å oppnå det, må vi treffes!

I motsetning til mange andre bransjer, er reiselivsbransjen avhengige av samarbeid med både andre bedrifter og andre reisemål. Ingen reiselivsbedrift utgjør hele opplevelsen alene, og ofte er totalopplevelsen for gjesten en sammensetning av alt hen har opplevd – hvilke kilder som har inspirert til reisen, bestillingsprosessen, transport og infrastruktur, overnatting, opplevelsene, omgivelsene, møtet med lokalbefolkning og andre gjester, osv. Derfor er nettverk og samarbeid avgjørende for reiselivsnæringen. En bærekraftig utvikling av samfunn, natur og lønnsomme bedrifter gir reiselivet gir enda større grunn for samhandling. Vi er derfor svært glade for å være med på Treffpunkt Reiseliv, som arrangeres i Honningsvåg 6.-7.september.

Med bærekraft som bakteppe, skal Treffpunkt Reiseliv skal være inspirerende, inkluderende og artig. Du vil få verdifull innsikt i regionens nåværende situasjon og fremtidsutsikter, inspirasjon til å heve din bedrift til nye høyder og lære enkle metoder for å jobbe mot våre bærekraftsmål. Gjennom arrangementet skal vi inkludere hverandre på nye og innovative måter, og knytte bånd på tvers av destinasjoner for å styrke samarbeidet. Og selvfølgelig vil vi ha det artig, med nettverksbygging, kulturinnslag og deilige matopplevelser!

Ordinær deltakerpris: 1200kr (40% tilreisende-rabatt).
Deltakeravgiften inkluderer:
🔸Lunsj begge dager
🔸Kaffe/te og pausesnacks
🔸Kveldsarrangement med 3-retters festmiddag
Reisekostnader og overnatting dekkes av den enkelte. Overnatting kan bookes på Scandic Honningsvåg for 1190kr per rom ved å oppgi bookingkode: Treffpunkt202

Bak arrangementet står Orinor og Nordkappregionen Næringshage, sammen med Visit Nordkapp, Visit Alta og Visit Hammerfest, Hermetikken Kulturnæringshage og Sápmi Næringshage . Arrangementet er støttet av Troms og Finnmark Fylkeskommune, Samfunnsløftet og kompetansehevingsprosjektet Reis Nord. 

Les mer her:https://nordkappnh.no/treffpunkt-reiseliv.6612391-552264.html

Du kan melde deg på her: https://nordkappnh.wufoo.com/forms/z102p5420excssf/