Simon, Mariann, Dag og Hilde

I februar har vi i Orinor feiret hele fire jubilanter. Det var ved en ren tilfeldighet i et internmøte at vi oppdaget at vi har fire jubilanter på løpende bånd. I løpet av februar og begynnelsen av mars har Simon, Mariann, Hilde og Dag store dager. De henholdsvis 30, 40, 50 og 60-årsdagene blir feiret sammen under en jobbsamling i Tromsø.

Vi har tatt en prat med hver av jubilantene og spurt de hva arbeidsglede er for de, hva som driver de på jobb og hva det er som får de til å glede seg til å gå på jobb hver dag.

Simon

Min største motivasjon på jobb kommer gjennom å jobbe strukturert med et prosjekt eller en oppgave. Jeg foretrekker dele opp en oppgave i mindre delmål. Da ser jeg at arbeidet jeg gjør driver meg nærmere målet mitt. Det er min foretrekkende måte å arbeide på. Da er det heller ikke like viktig hva arbeidsoppgavene er, men målene man setter og når underveis. Det er viktig å kunne feire de små seierne i løpet av et prosjekt.

Mariann

Det som driver meg er å jobbe med mennesker og prosjekter som er utfordrende, men samtidig gir rom for å finne solide løsninger. Jeg liker å bli utfordret, og motiveres av å løse utfordringer. Å kunne jobbe med prosjekter som inspirerer meg, sammen med gode medarbeidere, er min største motivasjon på jobb.

Hilde

For meg er det viktig å ha gode medarbeidere som jeg kan støtte meg på og samarbeide med gjennom arbeidsdagen! I løpet av en arbeidsdag er det viktig for meg å føle at jeg bidrar med noe, at det jeg driver med skaper verdi. Å jobbe sammen med gode medarbeidere er noe jeg setter veldig stor pris på. Morgenkaffen sammen med kollegaene mine er alfa omega for å komme godt i gang med arbeidsdagen.

Dag

Arbeidsglede for meg er å få tildelt nye utfordringer fra kunder og kollegaer som gjør at jeg hele tiden lærer noe nytt, og kan levere nye løsninger for våre kunder. Rutiner og stabilitet kan fort bli kjedelig.

«En styrke»

Dette lille, artige sammentreffet forteller jo også litt om aldersspennet blant de ansatte i Orinor. Vi ser på dette aldersspennet som en styrke for oss. Samarbeidet på arbeidsplassen, hvor eldre kompetanse og erfaring møter nyere kompetanse og ferske forutsetninger er noe vi er veldig stolte av i Orinor!